Son Güncelleme: 18 Nisan 2016 15:38 AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 25 Nisan’da ihalesi yapılacak İskilip ilçesine bağlı 2 köy ve 1 mahallesi olmak üzere 3 yerleşim yerinin Kanalizasyon Tesisi Yapım İşine ilave olarak 4 köyün ihalesinin de 3 Mayıs 2016’da yapılacağını söyledi.
4 Köyün İhalesi 3 Mayıs’ta
Uslu, yaptığı açıklamada; “İl Özel İdaremiz yaz sezonu öncesi ihale hazırlıklarını tamamlayarak sezonun verimli geçmesi için çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda İskilip ilçemizin Karlık köyü ile Dereseki köyü ve Kargın Mahallesinin kanalizasyon tesisi yapım işi 25 Nisan Pazartesi günü yapılacağını duyurmuştuk. İlave olarak Dağkıyısı, Aluç, Hallı ve Seyirçay köyü olmak üzere 4 Köyümüzün Kanalizasyon Tesisi yapım işinin ihalesini de 3 Mayıs Salı günü yapıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.
İskilip İlçesinde 4 Köye Kanalizasyon Tesisi Yapımı İşinin sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı ve 120 takvim gününde işin tamamlanmasının planlandığı bildirildi.



Tarihi Dokuya Yakışan Dokunuş
Yaya Köprüsü Güvenlik Nedeniyle Geçici Olarak Kapatıldı
Yeni Radyoloji Doktoru Göreve Başladı
‘Tosya Yolunu Yapmayalım’ Diyen Varsa İskilip’i Gömmek İster
MHP İskilip’te İftar Programında Buluştu
