Son Güncelleme: 11 Aralık 2018 09:39 Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanlığına yeniden seçilen Ali Yıldız’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Toplumun gelişmesinde önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarını, üniversitenin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, şuana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da ortak çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız’a başarılar diledi.
Üniversitenin yaptığı projeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız da yapılan başarılı çalışmalardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı Rektöre Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.



Başarılı Öğrenciler Çorum Obası’nda Ödüllendirildi
Başkan İsbir’den Ankara Ziyareti..
Bağımlılıkla Mücadele Eğitimlerine Devam Ediliyor
Çorum İHH’dan 175 Yetim Çocuğa Kışlık Giyim Desteği
SMMMO’da Bilirkişilik Ve Konkordato Eğitimleri Tamamlandı
