Son Güncelleme: 15 Ocak 2019 08:26 Çorum Belediyesi, Aşkın Şehidi, Aşkın Secdesi, Aşkın Elçisi, Bozkırın Sırrı Türk Peygamber gibi son dönemde en fazla okunan kitapların yazarı Ahmet Turgut’u bir kez daha Çorumlularla buluşturuyor.
Çorum Belediyesi, Aşkın Şehidi, Aşkın Secdesi, Aşkın Elçisi, Bozkırın Sırrı Türk Peygamber gibi son dönemde en fazla okunan kitapların yazarı Ahmet Turgut’u bir kez daha Çorumlularla buluşturuyor.
Yazar Ahmet Turgut, 16 Ocak Çarşamba Günü saat 13.30’da Devlet Tiyatro Salonunda vereceği “İrfani Geleneğimizde Kalp Konferansı” ile İslam dininin kalbi merkeze konumlandıran ve onu manevi, ilmi, fikri, vicdani ve ahlaki değerlerin kesiştiği ortak payda kabul eden anlayışı, düşünce akımını anlatacak.
Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Ahmet Turgut, kendisinin düşüncelerinden fazlaca istifade edeceğimiz değerli bir yazarımız” diyerek tüm Çorumluları konferansa davet etti.




İskilip, Eski Kimliğine Yeniden Kavuşuyor
Ortaköy-Sapinuva Çivi Yazılı Tabletler İçin İmzalar Atıldı
Enerji Kentleri Birliği Üyeleri Çorum’u Gezdi
Cevizci ve Kekilli Konser Verecek
Cumhuriyetin Temelleri ve Bayram Coşkusu Sergilerde Buluştu
