Son Güncelleme: 18 Mayıs 2019 09:23 Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, genel sekreterlik personeli ile bir araya geldi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam’ında eşlik ettiği buluşmada, Genel Sekreterlik, Hukuk Müşavirliği, Yazı İşleri Müdürlüğü, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü, İç Denetim Birimi, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü, Uluslararası İlişkiler Birimi ve Bilgi Edinme Birimi personeli katıldı.
Personele hitaben bir konuşma yapan Hitit Üniversitesi’nin hızla geliştiğine ve büyüdüğüne dikkat çeken Alkan, “Bu süreçte yaptığınız özverili çalışmalarınızla Üniversitemize önemli katkılar sağladınız. Hepimiz büyük bir bütünün parçalarıyız. Hepinizin gayreti bütünün içerisinde büyük önem arz ediyor. Bu süreç zarfında omuz omuza, hep birlikte çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürdük. Hepinize bu noktadaki tüm gayretleriniz için içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.




Hitit Üniversitesi’nde “Yara Örtüsü” Geliştirildi
Hitit Üniversitesi’nin “Kalp Masajı Aparatı” Patent Aldı
Çorum’da Eğitim Liderleri Geleceği Konuştu
Belediye Yarıyıl Tatilinde Çocukları Eğlenceyle Buluşturuyor
TÜBİTAK Bilim Merkezleri Kış Akademisi Başladı
