Son Güncelleme: 9 Temmuz 2019 15:31 Mecitözü İlçesi’nin Körücek Köyü’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen dayanışma şenliği ve piknik organizasyonu, 14 Temmuz 2019 Pazar günü köy parkında gerçekleştirilecek.
Körücek Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği tarafından Köy Muhtarlığı ile işbirliği halinde düzenlenen şenliğin bu sene de coşku içinde geçmesi bekleniyor.
Şenlik ve piknik programına; solist Filiz Ak katılacak. Sanatçı Filiz Ak’a bağlamada Özgür Öztürk, orgda Kubat Ramazan eşlik edecek.
Filiz Ak ve ekibi, geçtiğimiz yıl yine Körücek Şenliklerinde katılımcılara türkü ve halaylarıyla coşku dolu saatler yaşatmıştı.
Dernek Başkanı Hikmet Yavuz, şenliğe tüm köylüleri, ilgilileri ve Körücek sevenleri davet etti.
Köy Muhtarı İlhan Topcu da şenlik ve piknik organizasyonu için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, köy parkının bakım ve ilaçlamasının da yapıldığını söyledi. 



Figanı Köyü’nde Hayvancılık İşletmeleri Ziyaret Edildi
Mecitözü’nde Ayçiçeği Hasadı Tarla Günü Düzenlendi
Çağlar’dan Mecitözü İbek Şehit Osman Aydoğdu İlkokuluna Ziyaret
Yaşlı Adam Yol Kenarında Ölü Olarak Bulundu
Mecitözü İlçesinde Sağanak Etkili Oldu
