1. Haberler
  2. İlçeler
  3. İskilip
  4. İskilip, Mesire Yerine Kavuşuyor

İskilip, Mesire Yerine Kavuşuyor

Haftanın her günü İskilip’le birlikte çevre il ve ilçelerden piknik ve mesire alanı olarak yoğun rağbet gören Elmabeli Piknik ve mesire alanında yeni düzenlemelere gidiliyor.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haftanın her günü İskilip’le birlikte çevre il ve ilçelerden piknik ve mesire alanı olarak yoğun rağbet gören Elmabeli Piknik ve mesire alanında yeni düzenlemelere gidiliyor.

Belediye Başkanı Recep Çatma’nın girişimleri ile 3 Mayıs 2016 Salı günü sahada incelemelerde bulunmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı Samsun 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, 11. Bölge Şube Müdürü Fatih Karakaya, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çorum İl Müdürü Yüksel Şimşir İskilip’e geldi.

Belediye Başkan Vekili Erol Gökçe ve İskilip Belediyesi ilgili birim müdürleri ile Elmabeline giden heyet burada yapılabilecek çalışmaları değerlendirmek üzere ön incelemelerde bulundu.

Alan üzerinde yapılması gereken çalışmalar tamamlandıktan sonra hazırlanacak projenin uygulanmasına geçilecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir