Son Güncelleme: 6 Mayıs 2016 15:34 İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Türkiye şampiyonu olan Anadolu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerini makamında kabul ederek ödüllendirdi.
Antalya’da yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Türkiye birincisi olan Sümeyra Türk ve üçüncü olan Satı Nur İnce isimli öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Büyük’ü ziyaret etti.
Şampiyon öğrencilerin başarılarından dolayı memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Sizlerin başarısı bizim için daha özel bir anlam taşımaktadır. Bundan sonra sizleri Milli Takımda Ayyıldızlı forma ile görmek istiyorum. Başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Sizleri yetiştiren Okul Müdürümüze ve Beden Eğitimi öğretmenimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Okul Müdürü Selami Bolat, 2015-2016 öğretim yılı içerisinde öğrencilerinin bireysel ve takım olarak Türkiye dereceleri elde ettiklerini söyledi. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük başarılı öğrencileri ödüllendirdi.



Oğuzlar’da Müzik ve Edebiyat Atölyesi Açıldı
Çorum’un Gururu “Mucitler 10180” Ankara Yolunda
Okumuş: “Ek Ders Ücretleri İki Katına Çıkarılmalıdır”
Çorum’da Ezan Sesleri Yükseldi
Minik Ellerden Geleceğe Nefes
