Son Güncelleme: 6 Mayıs 2016 15:34 İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Türkiye şampiyonu olan Anadolu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerini makamında kabul ederek ödüllendirdi.
Antalya’da yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Türkiye birincisi olan Sümeyra Türk ve üçüncü olan Satı Nur İnce isimli öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Büyük’ü ziyaret etti.
Şampiyon öğrencilerin başarılarından dolayı memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Sizlerin başarısı bizim için daha özel bir anlam taşımaktadır. Bundan sonra sizleri Milli Takımda Ayyıldızlı forma ile görmek istiyorum. Başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Sizleri yetiştiren Okul Müdürümüze ve Beden Eğitimi öğretmenimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Okul Müdürü Selami Bolat, 2015-2016 öğretim yılı içerisinde öğrencilerinin bireysel ve takım olarak Türkiye dereceleri elde ettiklerini söyledi. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük başarılı öğrencileri ödüllendirdi.



Çorumlu Eğitimcilerden İtalya Çıkarması
Çorum’da Bu İl Paneli Büyük Beğeni Topladı
Eğitim-Bir-Sen Çorum’da “Tek Yetkili Sendika” Oldu
Farklılıklarla Aynı Sahnede, Aynı Alkışta Buluştu
Başöğretmen Anadolu Lisesi’nde Bilim Ve Sanat Şöleni
