Son Güncelleme: 4 Ekim 2019 19:56 Çorum’da ilk olarak özel Fizyoterapi hizmetleri ve masaj merkezi açılıyor.
İşletmeciliğini Yeni Çorumsporun eski spor masörü Ali Köseer ve Fizyoterapist Onur Yıldız’ın yapacağı Fizyomas Karakeçili Mahallesi Bayındır 1. Sokak No: 17/A Eski Stad Arkası Sipahi Apartmanı’nda açılacak.
Cumartesi günü (yarın) saat 15.00’de açılacak olan Fizyomas’ta Mekanik Bel Ağrısı, Amurga Tutulumu, Omurga Eğriliği, Bel ve Boyun Fıtığı, Boyun Düzleşmesi , Adeziv Kapsülit , İmpingement Sendromu, Yumuşak Doku Yaralanması, Kas Yırtıkları-Bağyırtıkları, Rotator Cuff Yırtıkları, Lateral Epikondilit , Medial Epikondilit gibi hizmetler verilecek.
Çorum’da bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten İşletme ortağı Ali Köseer “Masaj Merkezimiz Çorumumuza Hayırlı Olsun. Açılışımıza tüm Çorum halkını davet ediyoruz” dedi.
İşletmelerinde bayanlara özel olarak bayan masöz ile hizmet verdiklerinin altını çizen Köseer, masaj yaptırmak isteyen bayanları salonlarına beklediklerini ifade etti.






O Bahçeye Teras Bahçe ve Yer Altı Otoparkı Yapılacak
Çimento Arazisindeki Büyük Dönüşümün İhalesi 21 Nisan’da
ÇORBİS’te Uygulama ve Kilit Sistemi Yenilendi
Çorum’a Yeni Kardeş Şehir
Atık Su Arıtma Tesisi İçin Meclisten Önemli Karar
