Çorum’un Bayat ilçesi Asma Tepesi Mevkiinde Bayat Belediyesi organizasyonu ve dört (4) Mahalle Muhtarlığının katkılarıyla yağmur ve şükür duası düzenlendi. Asma Tepesindeki etkinlik 1500 üzerinde vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi.
Asma Tepesi mevkiinde düzenlenen yağmur ve şükür duasına Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Bayat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, Tepebayat Mahallesi Muhtarı Orhan Çakır, Yeni Mahalle Muhtarı Ali Abaz, Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Muhittin Doyran, Dere Mahalle Muhtarı Rasim Bilgiç, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Yağmur ve şükür duası öncesinde, İmam-Hatipler tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Konuşmanın ardından Bayat İlçe Vaizi Fatih Akman ve katılımcılar tarafından yağmur duası yapıldı.
Duanın ardından konuşan Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Allah-u Teâlâ’nın güzellikleri sevdiğini, bugün de birlik ve beraberliğin getirdiği bereketle güzel bir ortamda dua ettiklerini belirterek, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkan Ünlü, “Cenab-ı Allah yapmış olduğumuz duamızı kabul eylesin. Rabbim yerden bereketini, gökten rahmetini hiçbir zaman eksik etmesin. Bundan önceki günlerde Rabbim yağmurumuzu verdi, O’na şükrettik. Cenab-ı Allah kulunun kendine yalvarmasını sever. Biz de bugün Rabbime rahmeti için yalvardık. Bundan sonra ilçemizde yapacağımız tüm etkinliklerde birlik ve beraberliğimizin sürmesini diliyorum. Biz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz” diye konuştu.
Program, hep birlikte kılınan öğle namazının ardından çorba, tas kebap, pilav ve hoşaf ikramıyla sona erdi.




Müftü Yıldırım’dan Bayat Hafızlık Kur’an Kursuna Ziyaret
Bayat İlçesi’nde Fide Parselleri İncelendi
Şehidimizin Ailesine Yeni Ev Teslim Edildi
Bayat’ta Aile Destek Merkezi Hizmete Açıldı
Bayat’a İçme Suyu İçin 5.5 Milyon Lira Destek!
