Son Güncelleme: 27 Haziran 2018 20:27 Mülkiyeti Çorum Belediyesi’ne ait Binevler mevkinde bulunan ve 6 kat konut olarak işaretli olan arsa alıcı çıkmaması nedeni ile yeniden satışa çıkartıldı.
Çorum Belediyesi Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre 8 ve 26 Haziran’da satışa çıkartılan 6 kat konut işaretli olan arsa talipli çıkmaması nedeniyle yeniden satışa çıkartılacak.
Açıklamada, “Binevler 1.Cadde, Mehmetçik Parkı karşısında bulunan 21-L-4-A paftasında 4243 ada ve 1 Nolu parselde kayıtlı 6 kat konut olarak işaretli 7022,81 metrekarelik arsa tekrar satışa çıkartılacaktır.
2 Temmuz Pazartesi günü saat 14.30’da Belediye Meclis Salonu’nda 2886 sayılı kamu ihale kanunun 51-g maddesine göre pazarlık usulüne göre gerçekleştirilecek olan ihaleye katılmak isteyen istekliler ihale dosyasını Belediye İmar İşleri Müdürlüğü’nde alabilirler” denildi.



Gülabibey Mahallesi’nde Yol Çilesi Bitmiyor!
Çorum Belediyesi’nden Aileler Arası Bowling Turnuvası
Kadınlardan İsrafa Geçit Yok
O Bölgeye Otobüs Gidecek
Çorum, Travel Expo Ankara’da Göz Dolduruyor
