Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli Ortaköy İlçesine ziyarette bulundu.
Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli Ortaköy İlçesine ziyarette bulunarak İlçe içerisinde yapılması gereken Bakım ve Tamir gerektiren yerleri yerinde inceledi.
Ziyaret ile birlikte İlçenin tarihi alanlarını da gezen Murat Gönenli, Çorum –Cemilbey yolunun en kısa sürede bitirileceğini, Cemilbey – Ortaköy yolunun ise proje aşamasında bulunduğunu ihalesinin yapılarak en kısa süre içerinde hizmete sunacaklarını ifade etti.
Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, “Bölge Müdürümüz Murat Gönenli bey’in ziyareti bizi fazlasıyla memnun etti. Kendisi ile acil sonuca ulaştırılması gereken çalışmalarımızda mutabık kaldık, ziyaretlerinden dolayı kendilerine İlçe halkım adına çok teşekkür ediyorum”dedi.



Başkan İsbir’den Ankara Ziyareti..
İsbir’in Notu Cumhurbaşkanının Elinde
Ortaköy’de Doğalgaz Hattı İçin Kamulaştırma Kararı
Başkan İsbir’den Bayrağımıza Destek..
Ortaköy Belediyesinde SDS İmzalandı
