Son Güncelleme: 11 Ekim 2019 17:04 Ece Holding ve Türkiye Seramik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, EKO TURK TV’de yayınlanan ve Hande Demirel’in sunduğu C-Suite Programının canlı yayın konuğu oldu.

Türkiye Seramik Federasyonu ve Çimento Cam Seramik İhracatçılar Birliği Başkanlığı görevlerini yürüten Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ve Orge Elektrik CEO’su Nevhan Gündüz’ün konuk olduğu programda Seramik sektörünün Ülke ekonomisine ve istihdama katkısı ,Yapı Sektöründeki Gelişmeler, Sektörün dünyadaki yeri, Hedef pazarlar,önümüzdeki dönem İhracat hedefleri değerlendirildi.
Programda Doğalgaz maliyet artışlarının olumsuz etkisine rağmen Seramik sektörünün ihracatta yakaladığı %82’lik rekor yerli katma değer oranına dikkat çekildi.



Ayaz Köyü’nde Kadın Çiftçilere Uygulamalı Tarım Eğitim
Hububat Ekiliş Alanlarında Fenolojik Gözlemler Yapıldı
Çorum’da Hint Keneviri Hasadı Başladı
Çorum’da Arıcılık Kursu Başlıyor
KOBİ’lere Yönelik Verimlilik Odaklı Etkinlik Düzenlendi
