Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği’nin (ÇESİAD) Olağan Seçimli Genel Kurulu, bugün gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda Mehmet Yıldırım, derneğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
Genel kurul, Divan Heyeti’nin belirlenmesiyle başladı. Ardından faaliyet, mali ve denetim raporları okunarak üyelerin oylamasına sunuldu ve önceki yönetim kurulu ibra edildi.
Toplantının ardından üyeler, düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yeni döneme ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
Mevcut başkan Mehmet Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, görev sürelerinin sona ermesiyle birlikte görevi yeni yönetime devretti. Yeni Başkan Mehmet Yıldırım ve ekibi, önümüzdeki dönemde derneğin çalışmalarını sürdürecek.