Son Güncelleme: 17 Mayıs 2017 18:51 ÇOFSAD ( Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği ) fotoğrafçıları geçtiğimiz günlerde son yılların en dikkat çeken kültür, sanat ve turizm şehri Eskişehir’deydi.
ÇOFSAD fotoğrafçılarının ilk uğrak yeri şehrin eğlenceli müzelerinden biri olan Havacılık Müzesi oldu. Ardından Türkiye’nin ilk ve tek yerli araba tecrübesi olan Devrim Arabası, fotoğrafçıların kadrajında yerini aldı. Foto safari kapsamında Tarihi Odunpazarı evleri, Cam Üfleme Sanatı ve Lületaşı müzeleri gezildi.
Gün içerisinde Eskişehir’in en hareketli ve ünlü bölgesi Porsuk Çayı’nda eğlenerek keyifle fotoğraf çekildi. Ertesi gün ÇOFSAD ‘ın son durağı Sazova oldu.
Eskişehir’in Bilim , Kültür ve Sanat Parkı içerisinde yer alan şehrin simgelerinden biri olan sevimli şatoda ÇOFSAD fotoğrafçıları masallar aleminde gezerek bol bol fotoğraf çektiler.





“İskilip’imizin Kültür Hazinesi Yeni Eserlerle Büyüyor”
Baletler Köyü Belgeseli Ödüle Doymuyor
Şehir Defteri ve İlvanlım Dergisi’nin Yeni Sayıları Çıktı
“Şehirden Şiire” Şiir ve Müzik Dinletisi Gerçekleştirildi
Belediyenin THM Konserine Yoğun İlgi
