Son Güncelleme: 3 Ocak 2019 08:34 Kitap sevdalısı bir grup tarafından kurulan Kitap Ağacının Çorum Temsilciği , büyümeye devam ediyor.
Düzenledikleri aylık buluşmalarla belirledikleri bir kitap üzerinde müzakerelerde bulunduklarını belirten Kitap Ağacı Çorum Temsilcisi Zeliha Aksu, iki yıl boyunca yaptıkları etkinlikleri bundan sonra daha geniş kitlelere ulaştırmaya çalışacaklarını vurguladı.
12 Ocak Cumartesi günü “Hep İleride Yalnız” ve “Kandan Adam” kitaplarının yazarı Abdullah Aren Çelik’in Çorumlu kitapseverlerle buluşturacaklarını belirten Zeliha Aksu, “Kitap Ağacı olarak irtibatta olduğumuz yazarları Çorum’a davet ediyoruz. Abdullah Aren Çelik, 12 Ocak’ta Çorum’da olacak. 7-8 Hasan Paşa Kahvecisi’nde gerçekleşecek olan etkinliğimize tüm kitapseverleri ve Çorum halkını bekliyoruz.” dedi.
Söyleşinin video çekiminin yapılıp youtube kanalına yükleneceğini ve okuyucuların beğenisine sunulacağını vurgulayan Aksu, etkinliğe katkı sağlayan 7-8 Hasan Paşa Kahvecisine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.



İlahi ve Ezgilerle Dolu Gece Çorum’u Mest Etti
Çorum Belediyesi Kültür Yayınları’ndan Yeni Eser
Yıldırım’ın 14. Kitabı “Dımılı” Yakında Okurlarla Buluşuyor
“Maarifin Kalbinde Ramazan”da Musiki Dolu Gece
Berlin’de Çorum Standına Büyük İlgi
