Son Güncelleme: 7 Aralık 2018 08:56 Çorum’da 05.12.2018 günü saat:24.00’ den 06.12.2018 günü saat:24.00’ e kadar meydana gelen olaylar aşağıya çıkartılmıştır.
| 01 | Suçun Türü | : | YARALAMALI TRAFİK KAZASI |
| Suçun Yeri | : | Mimarsinan Mah. | |
| Suçun Tarihi ve Saati | : | 05.12.2018 günü saat:16.00 sıraları | |
| Mağdur | : | Ü.D. | |
| Şüpheli | : | N.C.T. |
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde mağdur sevk ve idaresindeki motosiklet ile şüpheli sevk ve idaresindeki 19….. plakalı araca arkadan çarpması sonucu yaralandığı, olayla ilgili davacı olmadığı belirtilmiş olup, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
| 02 | Suçun Türü | : | İŞ KAZASI |
| Suçun Yeri | : | Mimarsinan Mah. | |
| Suçun Tarihi ve Saati | : | 06.12.2018 günü saat:14.00 sıraları | |
| Müşteki | : | H.A. |
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde müştekinin işyeri kapısını açtığı sırada elinden hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
| 03 | Suçun Türü | : | ZEHİRLENME |
| Suçun Yeri | : | Fatih Mah. | |
| Suçun Tarihi ve Saati | : | 03.12.2018 günü saat:16.00 sıraları | |
| Mağdur | : | B.N.K. | |
| Müşteki | : | M.K. | |
| Şüpheli | : | D.K. |
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde mağdurun ilaç içmesi sonucu zehirlendiği, müştekinin davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.



Çomar Barajı Çevresi Güzelleştiriliyor
Tarihî Çorum Kalesi Işıl Işıl
Çorum’da Silahlı Kavga: 1 Ağır Yaralı
Çorum’da Kültürel Mirasın Dijital Dönüşümü Başladı
Personel Alım Başvuruları Tamamlandı
