Son Güncelleme: 10 Temmuz 2018 16:08 CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan,
24 Haziran seçimlerinin ardından mecliste yaptığı yemin törenine Çorum AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’da katıldı.
Karadağ yemin töreninin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve son Başbakan Binali Yıldırım ile ayaküsü sohbet etti.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile samimi bir ortam içerinde sohbet eden Karadağ’ı, 24 Haziran’da Ülkemizin geleceği için 100 yılın en önemli seçimlerinde Çorum seçmeninin kendisine verdiği destek nedeniyle tebrik etti.
Cumhurbaşkanına Çorum seçmeninin her zaman partilerine destek verdiğini hatırlatan Karadağ, bundan sonrada destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Son Başbakan ve yeni AK Parti’nin Meclis Başkan Adayı Binali Yıldırım ise Çorum’da 24 Haziran seçimleri sonunda 4 Milletvekilinden 3’ünün kazanılmasından ve Cumhurbaşkanına rekor oyla destek verilmesinden dolayı İl Başkanı Mehmet Karadağ’ı teşekkür etti.




Büyük Birlik Partisi’nin 33. Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor
İsbir’in Notu Cumhurbaşkanının Elinde
Yandım’dan, Türk Bayrağına Yönelik Saldırıya Sert Tepki!
Milletvekili Yusuf Ahlatcı’dan Taziye Ziyareti
Çorum–Delice Hızlı Tren Hattına Dev Kaynak
