Son Güncelleme: 23 Ekim 2016 17:21 Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Çorum Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve 9. Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Taşkesenlioğlu beraberinde Halk Bankası Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Gökçe, Bölge Müdürü Dursun Ali Kılıç, Halk Bankası Merkez Şube Müdürü İsmail Karabay ve Çarşı Şube Müdürü Selim Cevher’le birlikte ziyaret ettiği Çorum Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde Başkan Canbek’le bir süre Çorum ekonomisi ve esnaf ve sanatkarların içinde bulunduğu son durum hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarette Çorum Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve 9. Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek ise, Halk Bankası’nın hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti aktardı.
Ziyarette Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri Necati Şimşek, Tahsin Yüzgeç, Hasan Eker ve Özkan Şanal da hazır bulundu.



Çomar Barajı Çevresi Güzelleştiriliyor
Tarihî Çorum Kalesi Işıl Işıl
Çorum’da Kültürel Mirasın Dijital Dönüşümü Başladı
Personel Alım Başvuruları Tamamlandı
Çorum Belediyesi Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor
