Osmancık Dernekler Federasyonu ve Osmancık Belediyesi tarafından İstanbul’da “Geleneksel Osmancıklılar Piknik Etkinliği” düzenlendi. Piknikte İstanbul’un farklı semtlerinden gelen yüzlerce Osmancıklı bir arada piknik yaptı.
Birlik ve beraberliği sağlamak amacı ile düzenlenmiş olan Osmancıklılar Piknik Etkinliği Pazar günü saat 09.00 ile 19.00 arasında İstanbul Göztepe Tabiat Parkı’nda yapıldı.
Çorumluların bir araya gelerek hasret giderdiği etkinliğe; AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Dernekler Federasyonu yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlikte konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör birlik ve beraberliğe vurgu yaptılar.
Osmancıklılar piknikte müzik eşliğinde oyun oynayıp, halay çekerek doyasıya eğlendiler.




Kaya’dan, Güven Tazeleyen Başkana Destek!
Vali Çalgan’dan Kadın Girişimcilere Destek Mesajı
Yeni Meclis Başkanı ve Üyelerden Vali Çalgan’a Ziyaret
Altın Saat Kulesi Fuarda Göz Kamaştırdı
Osmancık BİLSEM’ den TÜBİTAK Başarısı
