Son Güncelleme: 26 Ekim 2016 12:27 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, dikiş kursiyerlerini ziyaret etti.
Çorum Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanlığı tarafından hazırlanan Avrupa Birliği (AB) Kayıtlı İstihdamın Teşviki 2 Projesi kapsamında “Kaydol, Kaybolma” sloganıyla Zafer Çarşısı 3. katta birinci etabı gerçekleştirilen dikiş kursiyerlerini ziyaret eden CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.
Çorum Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Necati Şimşek’e böyle bir projeyi gerçekleştirdiği için teşekkür eden Milletvekili Köse, “Avrupa Birliği Projesi kapsamında bu çalışmayı gerçekleştirmeniz gerçekten çok güzel. Her zaman çalışan, araştıran insan kendini daha çok geliştiren insandır. Oda Başkanı Necati Şimşek Beyi de böyle güzel bir projeye öncülük ettiği için tebrik ediyorum. Örgün eğitim sonrasında uygulamalı eğitim alarak kendinizi geliştirmenizi de takdir ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Necati Şimşek de, duyarlı ve nazik ziyaretinden dolayı Milletvekili Tufan Köse’ye teşekkür etti. Ziyarette Kurs Öğretmeni İsmail Güneri de hazır bulundu.



“Çorum Susuz Kalmasın Diye Dereleri Tepeleri Aşıyoruz”
Başkan Aşgın, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı
Yeşil Vatan İçin Çorum’da Çifte Etkinlik!
Milli Ağaçlandırma Günü’nde Çocuklardan Anlamlı Etkinlik
Nadık Şehir Ormanı’nda İlk Ağaçlar Toprakla Buluştu
