Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Evde Bakım Yardımı ile Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetlerinden yararlanan ailelere yönelik Laçin ilçesinde hane ziyaretleri gerçekleştirildi.
İl Müdürü Sahit Aydın, İl Müdür Yardımcısı İlhan Ünal, Şube Müdürü Şemsi Dayı ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Fatih Çatak’ın katıldığı ziyaretlerde; evde bakım hizmeti alan engelli bireylerin bakım koşulları ile SED desteği alan ailelerin sosyal ve ekonomik durumları yerinde değerlendirildi.
Ziyaretler sırasında ailelerin talep ve ihtiyaçları dinlenirken, gerekli bilgilendirme, rehberlik ve yönlendirmeler yapıldı. İl Müdürlüğü yetkilileri, dezavantajlı birey ve ailelere yönelik saha çalışmalarının düzenli olarak sürdürüleceğini ifade etti.



Kaya’dan, Güven Tazeleyen Başkana Destek!
Vali Çalgan’dan Kadın Girişimcilere Destek Mesajı
Yeni Meclis Başkanı ve Üyelerden Vali Çalgan’a Ziyaret
Altın Saat Kulesi Fuarda Göz Kamaştırdı
Osmancık BİLSEM’ den TÜBİTAK Başarısı
