Son Güncelleme: 5 Ekim 2019 23:09 Sungurlu’da mevlit programında ikram edilen yemekten yiyen 47 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
Sungurlu’da geçen hafta hayatını kaybeden fırıncı Kadir Derinyar için yakınları öğlen mevlit programı tertipledi.
Gerçekleştirilen mevlitte Derinyar’ın yakınları gelen misafirlere tavuk ve pilav ikramında bulundu.
Akşam saatlerinde kusma, yüksek ateş şikayeti ile şuana kadar Sungurlu Devlet Hastanesi’ne 43, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ise 4 kişi başvurdu.
Hastaneye gelen ve gıda zehirlenmesinden dolayı rahatsızlık yaşadığı tespit edilen vatandaşlara doktorlar acil müdahalede bulundu.
Sungurlu Belediye Başkan yardımcısı Mükremin Dağaşan Sungurlu Devlet Hastanesi’ne giderek doktorlardan bilgi aldı.
Hastane çıkışı gazetecilere açıklama yapan Dağaşan, “Olayı duyar duymaz hastaneye geldik. Doktorlardan aldığımız bilgiye göre şuana kadar 30-40 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle başvuruda bulunmuş. Durumu ağır olan vatandaşımız yok çok şükür. Hastalarımız tek tek dolaşarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduk ve Belediye olarak yanlarında olduğumuzu söyledik” dedi.









Sungurlu’da 10 Ayrı Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı
Başkan Dere’den Karla Mücadele Ekiplerine Sıcak Kahve İkramı
Sungurlu’da Market Denetimleri Sürüyor
OSB’ye Yumurta ve Yumurta Tozu Üretim Tesisi Kuruluyor
Sungurlu Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
