Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Agah Karapıçak, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Uğurludağ İlçesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Karapıçak’a Uğurludağ İlçesi’ne yaptığı ziyaret sırasında Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, İlçe Başkanı Şuayip İpek ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
İlk olarak MHP İlçe yönetimi ile bir toplantı yapan Karapıçak, ilçe teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Uğurludağ İlçesi’nde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelinerek, gündemdeki konulara dair sohbetler gerçekleştirildi.
Çay eşliğinde Uğurludağlı vatandaşlarla hoş bir sohbet gerçekleştiren Karapıçak, kendisine gösterilen ilgi için vatandaşlara teşekkür etti.
Vatandaşlar MHP’li yöneticilere büyük ilgi göstererek, dilek ve temennilerini Başkan Karapıçak’a iletti.
Uğurludağ İlçesi’nde sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Karapıçak, Uğurludağ Ziraat Odası’nı ziyaret ederek, Oda Başkanı Davut Saygı ile ilçe tarımı hakkında istişarelerde bulundu.



Başkan İsbir’den Ankara Ziyareti..
Büyük Birlik Partisi’nin 33. Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor
İskilip-Çorum Yolunda Feci Kaza: 8 Yaralı
İsbir’in Notu Cumhurbaşkanının Elinde
Tek Katlı Ev Yangında Kül Oldu
