Son Güncelleme: 8 Ekim 2018 20:20 Plakamız 19 İstanbul Kültür ve Sanat Derneği (Ondokuz-der) Yönetimi Çorum Belediyespor’u İstanbul deplasmanın da yalnız bırakmadı.
Ondokuz-Der, Pazar günü İstanbul Esenler Stadyumu’nda oynanan HEASK- Çorum Belediyespor maçında teknik heyeti ve futbolcuları yalnız bırakmadı. Çorum Belediyespor’a gönül veren dernek yöneticileri maç başlamadan önce kendilerine ayrılan misafir tribününde yerlerini aldı.
Dernek yöneticileri yaklaşık olarak 500 civarında Çorum Belediyespor taraftarları ile birlikte 90 dakika boyunda takımlarına durmadan destek verdi.
Berabere biten maç sonunda futbolculara tribüne çağıran taraftarlar 1 puan için futbolcuları ayakta alkışlayarak, tebrik ettiler.
Dernek Başkanı Abdullah Çıtak “Maça destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Her zaman Çorum Belediyesporumuzun yanındayız” dedi.






Arca Çorum FK 8’de 8 Yapmak İçin Sahaya Çıkıyor
Koyuncu, “Çorum’da Süper Lig Yakışır”
Otizmli Çocuklar Bilardo Masasında Buluştu
Arca Çorum FK U14 Play-Off Heyecanı Başlıyor!
Arca Çorum FK’dan Hitit Üniversitesi’ne Anlamlı Ziyaret
