Son Güncelleme: 18 Ağustos 2016 00:00 Geçtiğimiz hafta bölücü terör örgütüne karşı yapılan operasyonda şahadete eren İskilipli şehit Kadir Karaman’ın için ikamet ettiği evinin önünde öğle namazından sonra Kuranı Kerim ve Mevlidi şerif okutuldu.
Yapılan açıklamaya göre, Programa protokol mensupları, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti ve Sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile çok sayıda İskilipli katıldı. Belediye Başkanı Recep Çatma aile fertleri ile ayrı, ayrı konuşarak sabırlar diledi.
Evin önündeki program sonrası Belediye Meclis üyeleri ve beraberindekilerle şehidin Hacı Karani Mezarlığındaki mezarı başına gidilerek dualar edildi. Başkan Çatma “Şehidimiz 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Güneydoğu Anadolu’da bölücü terör örgütü ile mücadelede şahadete eren ilk şehitlerimizdendir. Şehitlik makamının peygamberlik makamından sonra geldiğine inanıyoruz. Şehidimiz Kadir Karaman’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.



İskilip-Çorum Yolunda Feci Kaza: 8 Yaralı
“İskilip’imizin Kültür Hazinesi Yeni Eserlerle Büyüyor”
İskilip ve Laçin’de Gıda Denetimleri Aralıksız Sürüyor
İskilip OSB Altyapı Programı Yatırım Programına Dahil Edildi
İskilipli Eymen’den Uluslararası Gurur!
