Son Güncelleme: 15 Eylül 2019 07:08 Göreve başladığı günden bugüne kadar yol çalışmalarına büyük özen gösteren Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, ” İlçemde stabilize yol kalmayacak ” diyerek bir kez daha yol çalışmalarında kararlı olduğunu gösterdi.
İlçenin neredeyse tüm yolları asfalt ve kilit taşı ile buluştu.Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen tekrar yol çalışmalarını proğramına katarak asfalt ve kilit taşı ihtiyacı olan yolların çalışmalarını ve tadilatlarını tekrar başlattı.
Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Mihrihatun mahallesinde yapılan parke döşeme çalışmalarını da ayrıca yerinde inceledi.Başkan Şen’e Mihrihatun mahallesi muhtarı Soner Saim Kapıcıbaşı eşlik etti.
Başkan Şen ile çalışmalar hakkında istişare eden muhtar Kapıcıbaşı Şen’e mahalle halkı adına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şen mahalle halkının isteklerini de dinledikten sonra muhtar Kapıcıbaşı ile birlikte mahalleye yeni yapılacak park için yer incelemesi yaptı.



Vali Çalgan Kargı Panayırında Güreş Coşkusuna Ortak Oldu
Kargı’da Gençlik ve Spor Faaliyetleri Görüşüldü
Dolu Tarım Arazilerini Vurdu
Kargı İlçesi Yine Sallandı
Ünlü Sanatçı Kargı Panayırında Sahne Alacak
