Son Güncelleme: 3 Ekim 2016 13:50 Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kampüsünde yer alan ve 12 adet çift yataklı standart, 2 adet süit ve 1 adet çift yataklı engelli odasının bulunduğu misafirhane hizmete açıldı. Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, misafirhanede incelemelerde bulundu.
Üniversiteden konu hakkında yapılan açıklamada misafirhaneden, tüm kamu personeli, üniversite bünyesinde çalışan veya emekli olan personel ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları, üniversitenin eğitim-araştırma faaliyetlerine katılmak veya resmi temaslarda bulunmak üzere kısa süreli olarak gelen araştırmacılar, yabancı uyruklu öğretim elemanları, misafirler ve ziyaretçiler ile Rektörlük tarafından uygun görülen diğer ziyaretçilerin yararlanabileceği ifade edildi.
Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, alt yapısı tamamlanan Meslek Yüksekokulu’nun kampüs haline geldiğini ve üniversitenin Çorum’a örnek bir yapılanma içerisinde olduğunu söyleyerek uluslararası standartlara uygun olarak yapılan modern binaların ülkeye, Çorum’a ve bölgeye büyük katkılar sağlayacağının altını çizdi.
Çorum’un gelişiminde ve kalkınmasında üniversitenin önemli bir rol oynadığını da belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, “Üniversitemizi ve ilimizi ziyaret eden misafirlerimizi, büyük bir rahatlık içerisinde ağırlayabileceğimiz, oldukça modern bir düzeyde tasarlanan odalara sahip olan misafirhanemizi hizmete açmış bulunuyoruz. Toplumun her kesimine hitap eden, şehirle bütünleşmiş bir üniversite olarak, Çorum’a katkı sağlayabiliyor olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duymaktayız. Misafirhanemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Üniversite Misafirhanesinden yararlanacak konuklar konaklama bedellerini, nakit veya Hitit Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının TR 44 0001 2009 3120 0006 0001 15 Nolu Hesabına EFT/Havale ile ödeyebilecekler.