Son Güncelleme: 11 Nisan 2017 20:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra da Çorum’da çalışmalar devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Çorum ziyaretinde gösterdikleri duyarlılık nedeniyle Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu bugün esnafları gezerek teşekkür etti.
En son ilimizi 6 yıl önce ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinlemeye on binler Abide Meydanına akın ederek sevgileri ve desteklerini bir kez daha gösterdiler.
Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milli Golcü Tanju Çolak ile esnafı ziyaret ederek hemşehrilerine teşekkür etti.
Uslu ziyaretlerinde 16 Nisan günü yapılacak olan referandum içinde desteklerini istediği ve neden “EVET” denmesi gerektiğini anlattığı hemşehrilerinden yoğun ilgi gördü.





Büyük Birlik Partisi’nin 33. Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor
İsbir’in Notu Cumhurbaşkanının Elinde
Yandım’dan, Türk Bayrağına Yönelik Saldırıya Sert Tepki!
Milletvekili Yusuf Ahlatcı’dan Taziye Ziyareti
Çorum–Delice Hızlı Tren Hattına Dev Kaynak
