Son Güncelleme: 2 Haziran 2016 18:06 Yöresel Yemek Yarışmaları’ndan Ödülle Dönen Öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü Ziyaret Ettiler.
Yapılan açıklamaya göre, 27-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen “Çanakkale 1.Ulusal Yöresel Yemek Yarışması”nda ili temsil eden Bahçelievler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Alanı Mutfak Dalı öğrencileri ödülle döndüler.
Öğrencileri makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük; “Bahçelievler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin her yıl düzenlenen bu tür yarışmalarda başarılı olmalarına alıştık. Başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimiz alanlarıyla ilgili hedefler belirleyerek mesleklerinde iyi bir noktaya gelmelerini bekliyorum. Çanakkale ve Tokatta yapılan yarışmalarda elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve onları yönlendiren öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük öğrencilere kitap hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bahçelievler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Çanakkale de yapılan 1.Ulusal Yöresel Yemek Yarışmasında 2 Gümüş, 1 Bronz madalya; 1 Mayıs 2016 tarihinde Tokat ilinde düzenlenen 2. Tokat Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasında 5 altın, 4 Bronz madalya, 3 başarı belgesi kazanmışlardır.



Hitit Üniversitesi’nde “Yara Örtüsü” Geliştirildi
Hitit Üniversitesi’nin “Kalp Masajı Aparatı” Patent Aldı
Çorum’da Eğitim Liderleri Geleceği Konuştu
Belediye Yarıyıl Tatilinde Çocukları Eğlenceyle Buluşturuyor
TÜBİTAK Bilim Merkezleri Kış Akademisi Başladı
