Çorum Valisi Mustafa Çift’çi, 1991 yılında Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi kırsalında şehit düşen Şehit Jandarma Onbaşı Bekir Özaydın’ın annesini evinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.
Daha sonra Vali Çiftçi, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Levent Tuzcu ile birlikte 101 yaşında Güldane Eren, 100 yaşında Yeter Karadana ve Hüsnü’ye Umur’u, Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Cemalettin Erdoğmuş’un annesi Yumak Erdoğmuş ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Valilik Sosyal Medya hesabından yapışan açıklamada: “Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, eşi Hanımefendi Azime Çiftçi ve beraberinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yahya Çoban ve Orman İşletme İl Müdürü Ömer Birkan Kayaalp, Şehit J.Onb. Bekir Özaydın’ın annesi Emine Özaydın annemizi ziyaret ederek hayır dualarını aldılar” dendi.




Çorumlu Genç Kansere Yenildi
Çorumlu Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti
Çorum’un Sevilen Sesi Nergis Ay’dan Acı Haber
Çorum’un Tanınmış İsimlerinden Osman Alapala Vefat Etti
40 Yıllık Müdür Emekli Oldu
