Son Güncelleme: 18 Mayıs 2016 16:11 AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Kardeşlik Turnuvası düzenliyor.
Yapılan açıklamaya göre, 20 takımdan oluşan turnuva şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile geniş çaplı bir yapıda oluşturuluyor.
Dün başlayan turnuvanın açılış maçını AK Parti İl Yönetimi ve Bir Medya gerçekleştirdi. Keyifli bir mücadele ile başlayan turnuvanın ilk gününde bu maç ile birlikte 3 maç gerçekleştirildi.
Turnuva hakkında bir konuşma gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım; “Kardeşliğimizi pekiştirmek, AK Gençlik’in toplumun tüm fertlerine dokunduğunu onlar ile bir arada olduğunu göstermek için yeni projeler ile Çorum gençliğinin öncüsü olacağız. Kardeşlik Turnuvası bu projelerimizden sadece bir tanesi Tevfik Kış Spor salonunda gerçekleştirilecek olan futsal maçlarımız ile Çorum’da gençliğin böyle organizasyonlar yapabileceğini anlatacak ve göstereceğiz. Bizler AK Gençlik olarak her zaman en küçükten en büyüğe halkımıza dokunacak onların derleri ile dertlenecek sevinçleri ile mutlu olacağız.
Turnuvamıza katılan tüm takımlara başarılar diliyor, centilmence ve fair-play kurallarına uygun maçlar gerçekleştirilmesini temenni ediyorum.”dedi.




Kurt, “Başkanlık Sistemi Yeniden Halka Sorulmalı”
Genç Refah’tan Esnafa Çorum Fk Bayrağı
Saadet Partisi’nden Alaca Çıkarması
OSB ve Sanayi Projeleri Bakanlıkta Masaya Yatırıldı
“Akşama Kadar Arkasında Kamera İle Dolaşıyor”
