Son Güncelleme: 18 Mart 2016 16:37 Ak Ocaklar Genel Merkezi ve Çorum Ak Ocaklar İl Başkanlığından yapılan açıklama ile Ak Ocaklar Sungurlu İlçe Şube Başkanlığına Sungurlulu Milli Güreşçi Fevzi Çakmar getirildi.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ak Ocaklar Sungurlu Şube Başkanı Fevzi Çakmar, “Ak Ocaklar, Sungurlu’da teşkilatlanmaya başladı. Allah hayırlara vesile kılsın” dedi.
Ak Ocaklar olarak yeniden bir yapılanmaya gidileceğini, teşkilatlandıktan sonra merkezi bir noktaya şubenin açılacağı söyleyen Çakmar, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ilerleyerek, manevi duyguları tekrardan yeşertmek için mücadele edeceklerini kaydetti.
Yeni Türkiye yolundaki ülkemize katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız diyen Çakmar, faaliyetlerinde öncelik olarak kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için uğraş vereceklerini, hafta sonları çocuklara ve gençlere Kuran-ı Kerim dersleri, Osmanlıca dersleri ve İngilizce dersleri vererek, güçlü Türkiye için gereken çalışmaların yapılacağını dile getirildi.
Çakmar son olarak ilerleyen günlerde teşkilatını oluşturup, şubenin açılışının yapacaklarını sözlerine ekledi.



Sungurlu’da 4. Etap İçme Suyu Şebeke Çalışmaları Başladı
Sungurlu’da Zincir Market 1 Gün Süreyle Kapatıldı
Sungurlu Belediyesi, “Sahadayız, Çalışıyoruz”
Sungurlulu Hacılar Memleketine Döndü
Sungurlu’ya Arca Çorum Fk Sokağı!
