Son Güncelleme: 30 Aralık 2017 13:59 Sungurlu ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgelerinde genel asayiş uygulaması yaptı.
Uygulamada araçlar kontrol edilirken, vatandaşın kimlik bilgilerinden GBT kontrolleri gerçekleştirildi.
Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipleri ilçe giriş ve çıkışları başta olmak üzere birçok noktada asayiş denetimleri gerçekleştiriyor. Kontrol noktasında ve umuma açık alanlarda gerçekleştirilen uygulamada araçlar durdurulurken, kimlik kontrolü ve araçlarda arama yapıldı. Kontrol noktalarında 57 araç ve 537 şahıs sorgusu yapılırken her hangi olumsuz bir duruma rastlanılmadığı, 18 farklı umuma açık mekanda ise 14 araç ve 205 şahıs sorgusu gerçekleştirildiği öğrenildi.
Uygulamaların vatandaşın güvenliğini sağlamaya yönelik olduğunu belirten jandarma yetkilileri, “İlçede her gün belli saatler arasında asayiş uygulamaları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız uygulamalardan çok memnun. Vatandaşlarımızın güvenliği için bu uygulamaları yapıyoruz” dediler.İHA




Sungurlu’daki Afetzedelere 20 Milyon Ödenek
Dere, Tarihi Kentler Birliği Kâtip Üyeliği Görevine Seçildi
Sungurlu’daki Hortum Felaketi Meclis Gündeminde
Çiftçilere Hibe Destekleri Anlatıldı
ÇESOB Yönetimine Sungurlu’dan 3 Başkan Girdi
