Son Güncelleme: 29 Şubat 2016 15:35 Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğrencileri Avrupa Birliği Erasmus+ KA1 Öğrenci Hareketliliği Projeleri kapsamında İspanya’nın Sevilla şehrine seyahat gerçekleştirdi.
Avrupa Birliği Erasmus+ KA1 Öğrenci Hareketliliği Projeleri kapsamında İspanya’nın Sevilla şehrine gerçekleştirilen seyahat 28.02 – 14.03.2016 tarihleri arasında yapıldı.
Niğde ili Yıldıztepe Hacıabdullah Şehit Mehmet Kayahan Çok Programlı Anadolu lisesinin koordinatörlüğünde gerçekleşen proje ile okulda çocuk gelişimi bölümünde eğitim alan 12 öğrenci ve refekatçi bir öğretmen iki hafta süresince Avrupa’da bir anaokulunda Uygulamalı Montessori eğitimi alacaklar.
Bu proje ile okul öncesinde etkili bir öğrenme yöntemi olan Montessori eğitimi konusunda okul öğrencileri bilgi ve deneyim kazanacaklar.
Ayrıca ilk defa yurt dışına çıkan öğrenciler ve velileri için bu deneyim Avrupa Bilincinin kazanılması adına faydalı olacak.
İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, okula yaptığı ziyaret sırasında refakatçi öğretmen ve öğrenciler ile tanışarak proje hakkında bilgi aldı.
Öğrencilere kazanımlarının çok değerli olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, öğrencilere, velilere ve öğretmenlere hayırlı yolculuklar diledi.
Okulun bu konuda öğretmen eğitimi ile ilgili 2016 döneminde başvurusunu yaptığı bir projesi de daha bulunduğunu belirten, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halise Akay, bu kazanımlarını okul bünyesinde bulunan Uygulama Anaokulunda değerlendirerek Çorum’da okul öncesi eğitimin kalitesini artırmak adına çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.



Öğrenciler Çorum FK Maçında Takımlarına Destek Oldu
“Peygamberimin Hayatını Okuyarak Öğreniyorum” Projesi Başladı
İl Millî Eğitim Müdürü Cemil Çağlar’dan Ara Tatil Mesajı
Şehit Mustafa Solak AİHL Zirveyi Kimseye Bırakmıyor
İl Müdürü Demirkıran, Öğrencilerle Hasbihal Etti
