Son Güncelleme: 23 Şubat 2017 15:07 Kargı Yeşilköy Sanayii Camii yanına bayan mescidi, şadıravan ve wc yapımı için gerekli inşaat çalışmaları başladı.Köy muhtarı Eyüp Aksoy, “Kur’an Kursu yapımının ardından, bayan mescidimizi de inşaalah Allah’ın izniyle tamamlayacağız” dedi.
Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, köyü ziyaret ederek halk ile sohbet etti.İstekleri dinleyen Başkan Şen, ardından mescit inşaatı çalışmalarını muhtar Aksoy ile yerinde inceleyerek, ihtiyaç duyulan gerekli malzeme desteğini verdi.
Şen, ” Elimizden geldiği kadar köylerimizi ziyaret ederek, halkımız ile sohbet ediyoruz.Köylerimizin ihtiyaçlarını da fazlasıyla karşılamaya çalışıyoruz.Allah’ım yardımlarımızı kabul etsin.” dedi.



Devlet Protokolü ve Gençler Bayram Kahvaltısında Buluştu
Cumhuriyet Meydanı’nda Kavga: 1 Yaralı
İskilip’te Afet Seferberliği
Başkan Aşgın’dan Kurban Bayramı Mesajı
Vali Çalgan’dan Kurban Bayramı Mesajı
