Çorum İl Sivil Toplum İlişkileri Müdürü Mustafa Bayrak, Türkiye Kızılay Cemiyeti Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.
Bayrak, derneklere rehberlik etmek, görüşlerini almak, derneklerin sorunlarına çözüm bulmak ve istişarelerde bulunmak amacıyla Türkiye Kızılay Cemiyeti Çorum Şubesi Başkanı Hüseyin Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.
Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür eden Bayrak, sivil toplum adına yapacakları çalışmalarda kendilerine destek olacaklarını ve bu alanda faaliyet gösteren Sivil toplum Kuruluşlarının her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.
Bayrak, “Türkiye Kızılay Escort in gaziantep Cemiyeti Çorum Şubesi Türkiye genelinde şubeleri olan kamu yararlı dernek şubesi , korunmasız insanlara yardım etmek, insan hayatını ve sağlığını denizli escort manken koruyarak onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu, saygıyı, işbirliğini ve sürekli barışı geliştirmeye destek Masöz escort malatya olarak insan onurunu korumak amacı ile faaliyet gösteriyor” dedi.
Türkiye Kızılay Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Hüseyin Kılıç ise Bayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.



Ahmet Saatci Yeniden Başkan
Çorum’da Genç Üreticiden Rekor Satış
Çorumlu Başsavcı 6 Yıllık Sır Perdesini Çözüme Kavuşturuyor
Türkiye Kamu-Sen’den Eğitimde Şiddete Sert Tepki!
Duran Bıyık’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
