1. Haberler
  2. Yerel
  3. Belediye, Şehri Lale ve Sümbüllerle Donattı

Belediye, Şehri Lale ve Sümbüllerle Donattı

Çorum belediyesi, şehri lale ve sümbüllerle donattı. 

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum belediyesi, şehri lale ve sümbüllerle donattı.  Baharın gelmesiyle birlikte Çorum’un park ve refüjlerinde renk cümbüşü oluştu. Bu yıl dikimi yapılan lale ve sümbüllerin açması ile şehirde doyumsuz bir manzaralar ortaya çıktı.

Çorum Belediyesi, şehir estetiğini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, belediye ekipleri tarafından parklar ve kavşaklar lale ve sümbüllerle donattı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, peyzaj çalışmaları ile şehrin görüntüsünün değiştiğini ve baharın gelmesiyle birlikte rengârenk çiçeklerin açtığını söyledi. Aşgın, “Şehrin değişik yerlerine diktiğimiz lale, sümbül gibi mevsimlik çiçeklerle şehrimiz bambaşka bir görünüme kavuşuyor.” dedi. Başkan Aşgın, ekiplerin şehir merkezindeki parklar başta olmak üzere ana cadde ve kavşaklarda çiçek ve fidan dikim çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Birbirinden güzel renk ve desenlerde açan laleler vatandaşların ve fotoğrafçıların ilgi odağı oluyor. Özellikle Çorum Valiliği önündeki lale parkı yoğun ilgi görüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Suspected Malware | Cloudflare

Warning

Suspected Malware

This website has been reported for potentially distributing malware.

Malware is malicious software created to intentionally disrupt the normal operations of a device.

Learn More