1. Haberler
  2. Gündem
  3. ‘Bizim İçin Her Gün Öğretmenler Günü’

‘Bizim İçin Her Gün Öğretmenler Günü’

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği 24 Kasım Öğretmenler Günü hasebiyle Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ü ziyaret etti.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği 24 Kasım Öğretmenler Günü hasebiyle Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti.

Günün önemine değinen İl Temsilcisi Feridun Batan, “gelecek nesilleri, milletimizin geleceğini inşa eden değerli öğretmenlerimizi her zaman saygıyla anıyorum. Bizlerin ve çocuklarımızın vatanına ve milletine hayırlı bilgili birey olarak yetiştirmede büyük emek harcıyorlar bizim için bir gün değil her gün öğretmenler günü’dür” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük,TÜGVA’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir