Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, soğuk havanın etkisiyle yaya yollarında ve kaldırımlarda oluşan buzlanmalara karşı yoğun mücadele veriyor.
Oluşturulan ekipler, cadde ve sokaklarda, yaya kaldırımlarında oluşan ya da oluşabilecek buzlanmaya karşı durmadan mücadele ediyor.
Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, oluşturdukları ekiplerin kar ve buzlanmaya karşı çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek “Cadde, kavşak, kaldırımlar, meydan gibi önemli yerlerde karla mücadele ekiplerimiz sabahın ilk saatlerinden itibaren çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Hemşehrilerimizin sorun yaşamaması, olası kazaların önüne geçilebilmesi için yolları ve kaldırımları solüsyon (kar ve buz çözücü) ile açıyoruz.”dedi.



O Bahçeye Teras Bahçe ve Yer Altı Otoparkı Yapılacak
Çimento Arazisindeki Büyük Dönüşümün İhalesi 21 Nisan’da
ÇORBİS’te Uygulama ve Kilit Sistemi Yenilendi
Çorum’a Yeni Kardeş Şehir
Atık Su Arıtma Tesisi İçin Meclisten Önemli Karar
