Son Güncelleme: 27 Eylül 2016 13:59 Ak Parti Çorum Milletvekili, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, YEDAŞ İl Koordinatörü İlyas Akyol’un makamında ziyaret etti.
Ceylan, ziyaret sırasında YEDAŞ’ın Çorum’a yaptığı yatırımları değerlendirdi.
Türkiye için gelecek yılların daha aydınlık olacağını ifade eden Ceylan, “ Ülkemizin 2017 yılında kalkınma ve sosyal alanda koşan bir Türkiye olarak önümüze çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki yıllar artık bizim Sosyal- Ekonomik, kalkınma alanında şahlanış yılımız olacaktır.” dedi.
YEDAŞ İl Koordinatörü İlyas Akyol ile İl ve İlçe Başkanlığı dönemlerinden bu tarafa beraber çalıştığını açıklayan Ceylan, “Vatandaşlarda YEDAŞ kamudan özele geçince hizmet ve yatırım konusunda sorun çıkabileceği endişesi ve tedirginliği vardı. Bunu sizlerle beraber o günleri yaşadık. Ama özelleştirmenin iyi olacağını söylemiştik ve zaman bizim haklı olduğumuzu gösterdi” ifadelerini kullandı.
“6 YILDA 120 MİLYONLUK YATIRIM YAPILDI”
YEDAŞ’ın 2010 yılında kamuda iken 3,5 milyon liralık yatırım yapıldığına vurgu yapan Ceylan, “Özelleştikten sonra YEDAŞ’ ın 2011 yılında 14 milyon 500 bin liralık yatırım yapılmıştır. Şu ana kadar Çorum’a Merkez ve İlçeler dahil 6 yılda 120 milyonluk bir yatırım yapılmış olup, buda yıllık ortalama olarak 20 milyonluk bir yatırımı tekamül etmektedir” diye konuştu.
Çorum’un enerji konusunda bölgede en sorunsuz illerin başında geldiğini belirten Ceylan, bunun için YEDAŞ İl Koordinatörü İlyas Akyol’a yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
“ÇEVRE YOLLARINDA AYDINLATMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI”
Çorum’un girişi ve çıkışının aydınlatılması için her zaman çalışma yaptığını kaydeden Ceylan, “ Aydınlatılma konusunda ilk çalışma Çimento kavşağı yapılmıştı. Şimdi ise bu ay sonuna kadar yukarıda Mecitözü yol ayrımına kadar aşağıda ise Alaca yol ayrımına kadar aydınlatma çalışmaları başlatılmıştır. Buralara toplam 10 milyon liralık bir harcama olacaktır” dedi.
Osmancık, Alaca ve Sungurlu çevre yollarında da aydınlatma çalışmalarının devam ettiğini belirten Ceylan, şehirlerin girişlerinin ilk izlenim olmasından dolayı çok önemli olduğunu bunun içinde insanlarda iyi izlenim bırakmak açısından bu çalışmaların yapıldığını kaydetti.






Çorum’da Genç Üreticiden Rekor Satış
Çorumlu Başsavcı 6 Yıllık Sır Perdesini Çözüme Kavuşturuyor
Türkiye Kamu-Sen’den Eğitimde Şiddete Sert Tepki!
Duran Bıyık’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
Kırkdilim Tüneli Ulaşıma Açıldı
