Son Güncelleme: 22 Nisan 2016 15:24 Çorum Anadolu Lisesi “Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı Projesi”inde ülkede 500 pilot okul arasında yer almaktadır.
Yapılan açıklamaya göre, Bu proje kapsamında Türk Kızılayı tarafından Çorum Anadolu Lisesinde velilere, öğretmenlere ve öğrencilere ilişkin eğitim semineri ile kan bağışı etkinliğinin ilki birinci yarıyılda gerçekleştirilmiş olup ikincisi de dün yapıldı. Çorum Anadolu Lisesinde gönüllülerden alınan kan bağışları sonucunda ortalama 35 ünite kan toplanmıştır.
Okul Müdürü F.Turgay İkinci yaptığı açıklamada; kan acil bir ihtiyaç değil sürekli bir gereksinim olduğu gerçeğine dikkat çekti ve proje de görev alan yönetici, öğretmen ve öğrencilere özellikle Çorum Kızılay Ekibine teşekkür etti ve kampanyanın başarılı geçmesini diledi.



Devlet Protokolü ve Gençler Bayram Kahvaltısında Buluştu
İskilip’te Afet Seferberliği
Başkan Aşgın’dan Kurban Bayramı Mesajı
Vali Çalgan’dan Kurban Bayramı Mesajı
Sungurlu’da Halk Ekmek Fabrikası Hizmete Girdi
