Son Güncelleme: 4 Ağustos 2018 09:10 Çorum Belediyespor futbol takımı bugün oynadığı hazırlık maçında ilimizi bu sezon Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Sungurlu Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.
Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ilk yarıda Onurcan, Ertuğrul, Ömer, Doğukan, Mümin, Emre Yüksektepe, Oğuzhan, Emrah, Emre Gemici, Yakup ve Haktan 11‘ini sahaya sürdü. Bu yarı, 21. Dakikada Yakup Alkan’ın mükemmel frikik golüyle Çorum Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarıda ise Belediyespor’da Onur, Eşref, Batuhan, Akın, Mümin, Emre Yüksektepe, Fahri Eren, Kerem, Yusuf (Furkan), Kıvanç ve Mikail’den oluşan 11 sahada yer aldı.
Konuk ekip Sungurlu Belediyespor, 50. dakikada Umut Serkan’ın golüyle eşitliği sağlarken, 63. Dakikada Fahri Eren skoru tayin eden golü Sungurlu Belediyespor ağlarına gönderdi.
Karşılaşmayı Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Özcan ile Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de izledi.





Arca Çorum FK, Sivasspor’u Ağırlıyor
Çorumlu Genç Sporcu, Bilek Güreşinde Türkiye İkincisi Oldu!
U14’lerin Umuda Yolculuğu Başladı
23 Nisan Badminton Turnuvası’nda Heyecan Sona Erdi
Dere, “Bu Futbol Bize Yakışmıyor”
