1. Haberler
  2. Gündem
  3. ‘Çorum’da Pancar Ekimini Artırmalıyız’

‘Çorum’da Pancar Ekimini Artırmalıyız’

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, şeker üretiminde tarladan pancar üretilmesinden markete kadar geçen sürenin çok önemli olduğunu söyledi.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, şeker üretiminde tarlada pancar üretilmesinden markete kadar geçen sürenin çok önemli olduğunu söyledi.

Çorum Şeker Fabrikası’nın 2016-2017 yılı 26. dönem pancar alım kampanya döneminin açılış töreninde katılarak burada bir konuşma yapan Ceritoğlu, şeker pancarı üretiminin Türkiye’de sözleşmeli tarımın, tarım ve sanayi işbirliğinin ilk örneği olduğunu ifade ederek, “Çorum Şeker fabrikasının ihtiyaçlarını Çorum bölgesi çiftçisinin üretiminde karşılanmalı, bunun için çaba gösteriyoruz ve gerekli çalışmaları yapmaktayız” dedi.

Milletvekili Ceritoğlu, konuşmasının sonunda yeni sezonun hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulundu.

ceritoglu1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir