Son Güncelleme: 19 Mart 2016 12:11 1999 yılında Erzurum’un Çat İlçesi’nde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Çorumlu şehit Hakan Koç’u silah arkadaşları unutmadı.
Erzurum’un Çat ilçesi Yayla Tepe mevkiinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Onbaşı Hakan Koç’u silah arkadaşları kabir başında ziyaret ettiler.
1999 yılında şehit onbaşı Hakan Koç ile birlikte beraber askerlik yapan Habip Kayaalp Almanya’dan, İsmail Kocabaş Kayseri’den, Ali Kılınç Bursa’dan, İbrahim koçak Ankara’dan, İrfan Kıvrak Eskişehir’den, İlyas Deke Alanya’dan, Taner Sürmeneli Trabzon’dan ve Kenan Keser Sinop’tan gelerek Çorum’da buluştular.
1999 yılında Erzurum’un Çat ilçesi Yayla Tepe mevkiinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan arkadaşları Hakan Koç’un ailesi ile irtibata geçen silah arkadaşları Hakan Koç’u kabri başında ziyaret ederek dualar okudular.
Ziyarette şehit Onbaşı Hakan Koç’un babası Ahmet Koç’un yanı sıra kardeşleri Habil Koç ve Mehmet Salih Koç da yer aldı. Aradan uzun zaman geçmesine rağmen oğlu Hakan Koç’u kabri başında ziyarete gelen arkadaşlarına teşekkür eden baba Ahmet Koç, “Bir evladımızı vatana şehit verdik. silah arkadaşları oğlumuzun şehadetinden sonra bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Telefonla arayarak halimiz hatırımızı sordular. Hepsi evladım yerinde. Hepsinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Şehit Onbaşı Hakan Koç’un silah arkadaşları ise mezar başında duygusal anlar yaşadılar. Eski günleri yad eden Şehit Hakan Koç’un arkadaşları bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Hakan Koç’un ailesi ile irtibat halinde olacaklarını söylediler.



“20 Maddelik Talepler Bakan Işıkhan’a Sunuldu”
İmparator 380 Bine Satıldı
Hemşehrimiz Dekan Oldu
Yargı Mensuplarından Belediye Başkanı Şerif Arslan’a Ziyaret
Zehir’den Çorum Emniyeti’ne Polis Haftası Ziyareti
