Heri Haber

Diyanet-Sen’den Başkan Aşgın’a Teşekkür

Diyanet-Sen Çorum Şubesi, cami ve Kur-an Kurslarına verdiği destekler için Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Diyanet-Sen’den Başkan Aşgın’a Teşekkür
143 viewsAntalya Escort
03 Haziran 2023 - 7:04
Son Güncelleme: 3 Haziran 2023 07:04

Diyanet-Sen Çorum Şubesi, cami ve Kur-an Kurslarına verdiği destekler için Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Diyanet-Sen Çorum Şubesi Başkanı İsmail Şanal, sendika yöneticileri ve Diyanet-Sen Hanımlar Komisyonu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti. İsmail Şanal yaptığı açıklamada, bazı muhalif medya organlarında “AKP’li belediye cami yıktı” şeklinde yapılan haberlere tepki gösterdi. Şanal, Çorum Belediyesi’nin camilere ve kuran kurslarına yönelik çok önemli hizmetlerde bulunduğunu, sadece Çorum’da değil köylerde ve içlerde de cami yapımına destek olduğunu vurguladı.

Diyanet-Sen adına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ettiklerini söyleyen İsmail Şanal “Camilerimize, mescitlerimize, Kur-an Kurslarımıza yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunmak için buradayız. “Biz 1300 üyemiz adına, Diyanet-Sen teşkilatımız adına camilerimize ve kurumlarımıza vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. İbadethanelerimize çok büyük hizmetler yaptınız.” dedi. Kaçak yapının yıkılmasını eleştirenlere de çağrıda bulunan Şanal “Şu anda Hıdırlık Kuran Kursumuz inşaat halinde devam ediyor. Onları, Hıdırlık Kur-an Kursu’na katkı yapmaya davet ediyoruz. Aynı hassasiyeti bekliyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da ziyaretten dolayı Diyanet-Sen Başkanı İsmail Şanal ve sendika yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Aşgın, bu güne kadar olduğu gibi bunda sonra da kamu ve toplum yararı gözeterek, Çorum halkı için en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-