1. Haberler
  2. Kültür&Sanat
  3. ‘Geçmiş Zaman Olur ki’ Adlı Oyun Sahnelenecek.

‘Geçmiş Zaman Olur ki’ Adlı Oyun Sahnelenecek.

Sivas Devlet Tiyatrosu tarafından  ‘Geçmiş Zaman Olur ki’ adlı oyun Çorum'da sahnelenecek.

featured
DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN 'NÖBETÇİ TİYATRO' UYGULAMASI KAPSAMINDA PERDELERİ KAPATMAYAN SİVAS DEVLET TİYATROSU'NUN (SDT), YENİ OYUNU 'GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ' PERDELERİNİ AÇARAK SEYİRCİSİYLE BULUŞTU. (UĞUR YİĞİT/SİVAS-İHA)
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas Devlet Tiyatrosu tarafından  ‘Geçmiş Zaman Olur ki’ adlı oyun Çorum’da sahnelenecek.

Münir Canar’ın yazdığı Buran Fındıkçı’nın yönettiği 2 perdelik oyun Devlet Tiyatro Salonu’nda 16 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de, 17 Kasım Pazar günü saat 14.00/20.00’de sahnelenecek. Biletler DTS gişesi ile internetten alınabiliyor.

Oyunun konusu şöyle;

“Günümüz dünyası ekonomisinin iniş-çıkışları her vatandaşın ayak uydurması gereken bir durum. Peki ya bunun için çabalayan kişi Karagöz olursa ne olur? Ne gibi sorunlarla karşılaşıp bunları nasıl çözer? Ya da dünya siyasetinde hemen her vatandaş söz sahibi olmak isterken; buna niyetlenenlerden biri de bizim Kavuklu olursa? Vaatleri ve gerçekleştirdikleri birbirini tutar mı?

Kendinden ödün vermeyi her zamanki gibi yanlış algılayan Karagöz ile, Politika’nın patikalı yollarında ilerlemeye çalışan Kavuklu’nun öyküsünü geleneksel bir üslupla anlatmaya çalışıyoruz.
Sürçülisan ettiysek, affola…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir