Genç avukat Bahattin Tayfun Buğdüz, Çorum Barosu’nda düzenlenen törenle cübbesini giydi.
Buğdüz, ruhsatını Baro Başkanı Kenan Yaşar’ın elinden alırken, cübbesini ise Av. Hale Selimoğlu giydirdi.
Baro Yönetim Kurulu üyeleri ile genç avukatın ailesinin alkışları eşliğinde mesleğe ilk adımını atan Bahattin Tayfun Buğdüz’ü, babası Tamer Buğdüz, annesi Serap Buğdüz, ablası Tuğçe Tosun, eniştesi Bahattin Tosun, yeğeni Batu Tosun ve avukat arkadaşları yalnız bırakmadı.
Ruhsat töreninde konuşan Baro Başkanı Kenan Yaşar, Çorum Barosu olarak tüm meslektaşlarının yanlarında olduklarını vurgulayarak, genç avukata başarı dileklerini iletti.
Avukatlığa adım atan Bahattin Tayfun Buğdüz ise, stajını yanında yaptığı Av. Yusuf Ahlatcı ve ortağı Av. Hale Selimoğlu’na şükranlarını sunarak, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.




Vefanın En Anlamlı Hâli!
Bakan Kacır Çorum’da Cenaze Törenine Katıldı
Ahmet Tığlı Vefat Etti
Çorum’dan Fildişi Sahili’ne Can Suyu
Esma Begüm ile Mustafa Çifti Birlikteliğini Taçlandırdı
