Son Güncelleme: 14 Nisan 2016 22:36 2014 yılında kurulan Tokat yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin ikinci Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Genel Kurul’da mevcut Başkan Mehmet Bekçi güven tazelerken, genel kurula Çorum’da kurulması planlanan Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni temsilen Çorum Yorgancılar, Çeyizciler ve Perdeciler Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi, Çorum Terziler Odası Başkanı Lütfü Barut ve Çorum Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu üyesi Murat İlter de katıldı.
Genel Kurula katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetimi’ni oluşturacak isimlere teşekkürlerini ileten Tokat yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Bekçi, Çorum’da yeni kurulacak olan kooperatifin Çorumlu esnaf ve sanatkarlara hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.



Çorum Belediyesi Geoteknik Mühendisi Alacak
Çorum Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine İş İmkanı
Belediye Meclis Üyeleri’nden Mahalle Muhtarlarına Ziyaret
Akkentlilerden Tepki, “Otlardan Yürüyemez Hale Geldik”
Çorum Belediyesi, Ayçiçeği Ekimi Yaptı
