Çorum Sivil toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü personeli Atıl Üzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Sivil toplumla İlişkiler İl Müdürü Mustafa Bayrak ve çalışma arkadaşları Atıl Üzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek kurum Müdürü Abdulhaluk Longa ile görüştü.
Atıl Üzelgün Huzurevi ziyaretlerinde yaşlılarla bir süre sohbet eden Sivil toplumla İlişkiler İl Müdürü Mustafa Bayrak, bu ziyareti sivil topluma destek veren bir kurum olarak toplumla içiçe olmaya çalıştıklarını, toplumu temsil eden STK ların yanısıra her yaşa hitap eden bakım, huzur evi ve rehabilitasyon merkezlerini önemsediklerini fırsat buldukça ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade etti.
Bayrak, “Bizler aynı zamanda kurumsal kimliğimiz yanında toplumun birer ferdiyiz, elbetteki yaşlılar, hastalar,çocuklar olmak üzere bakıma yardıma muhtaç bakım ve huzur evlerini ziyaret ederek onları dinlemek, onlarla sohbet etmek görevimiz olmalı ve onlara moral vermeliyiz” dedi.




Hıdırlık’ta Seher Buluşması
Çorum’da Kentsel Arama Kurtarma Eğitimi Gerçekleştirildi
Ortaköy ve Mecitözü Arasında “Komşuluk” Köprüsü
Ahmet Saatci Yeniden Başkan
Çorum’da Genç Üreticiden Rekor Satış
