Son Güncelleme: 14 Kasım 2018 21:48 ING Bank Şube Müdürü Uğur Aytaçoğlu, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’u ziyaret ederek Birlik Başkanı Recep Gür’e şahıs işletmelerin ve esnafın yararlanabileceği ING KOBİ Hızlı Kredi hakkında bilgi verdi.
Aytaçoğlu, esnafların 100 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçları için ING Mobil’den ya da ingbank.com.tr’den KOBİ Hızlı Krediye başvurabileceklerini ifade ederek, “Süreci tamamlamak için isterseniz biz size gelelim, ya da siz bize gelin. Evrak toplamakla, kefil aramakla uğraşmayın, kredi limitinizi anında öğrenin” dedi.
Yüzde 2.26’dan başlayan faiz oranıyla kredi sunduklarını kaydeden ING Bank Şube Müdürü Uğur Aytaçoğlu, kredi almak isteyen tüm Çorumlu esnaf ve sanatkarların bankalarına başvurabileceklerinin altını çizdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, zor günler geçiren esnafa böyle bir kredi imkanı sundukları için banka yetkililerine teşekkür etti.



Başarılı Öğrenciler Çorum Obası’nda Ödüllendirildi
Başkan İsbir’den Ankara Ziyareti..
Bağımlılıkla Mücadele Eğitimlerine Devam Ediliyor
Çorum İHH’dan 175 Yetim Çocuğa Kışlık Giyim Desteği
SMMMO’da Bilirkişilik Ve Konkordato Eğitimleri Tamamlandı
